top of page

Ukrposhta, Uluslararası Postalar için Demiryolu Hizmetini Test Ediyor

30.12.23

By:

Sedat Onat

Ukrposhta, Uluslararası Postalar için Demiryolu Hizmetini Test Ediyor

Ukrposhta, Uluslararası Postalar için Demiryolu Hizmetini Test Ediyor

Ukrposhta, Ukrayna'ya ithal edilen uluslararası postaları teslim etmek için demiryolu hizmetini test ettiğini duyurdu.  Bu çözüm, şirketin belirttiği gibi, 2002'den bu yana ilk kez benimsendi ve birçok engellenmiş karayolu sınır geçişlerini atlatma kararıyla geldi. 


Ukrposhta, Omniva (Estonya Ulusal Postası), Ukrayna Demiryolları ve Slovakya şirketi Interport ile işbirliği yapıyor. Küresel pazarlardan yaklaşık 80,000 parça içeren üç vagon, Ukrayna'ya teslim edildi. Ukrposhta, "Karayollarına göre, demiryoluyla teslim edildiğinde, paketler sınırı bir günde geçiyor" dedi. 


Ukrayna ve Polonya arasındaki birçok karayolu sınır geçişinde Kasım ayının başında başlayan engellemelerden kaçınmak için alternatif taşıma çözümleri bulmak şu anda bir zorunluluk. Aralık ayının başında, Ukrayna Demiryolları, Sknyliv ve Slawkow (Polonya'da) arasında, İzov-Hrubeshiv sınır geçişine uygun yarı römorklar için yeni bir hizmet başlattı.


Haber Linki: https://www.railfreight.com/intermodal/2023/12/27/ukrainian-international-mail-is-back-on-the-rail-after-21-years/

Güncel Haberler

21.09.24

UPS, Soğuk Zincir Lojistiğinde Zirveye Oynuyor: Frigo-Trans ve BPL Satın Alması

20.09.24

Ortadoğu'da Jeopolitik Riskler ve ABD Limanlarındaki Sıkıntılar

19.09.24

Konteyner Denetim Raporlamasında İyileştirme Çağrısı

bottom of page