top of page

PeakLogix ve Movu Robotics'ten Depo Otomasyonunda Stratejik İşbirliği

01.03.24

By:

Sedat Onat

PeakLogix ve Movu Robotics'ten Depo Otomasyonunda Stratejik İşbirliği

PeakLogix ve Movu Robotics'ten Depo Otomasyonunda Stratejik İşbirliği

PeakLogix, malzeme taşıma çözümleri ve depo optimizasyon hizmetleri sunan ve 1989'dan beri sektörde öncü bir firma olarak, Movu Robotics ile stratejik bir ortaklık kurduğunu duyurdu. 


Movu Robotics, dünya genelinde depolar için daha kolay lojistik otomasyon teknolojileri sunan küresel bir depo otomasyon çözümleri lideridir. Bu işbirliği, Kuzey Amerika pazarındaki müşterilere Movu'nun plug-and-play robotik portföyünün avantajlarını sunmalarını sağlayacak. PeakLogix, müşterilerin özel ihtiyaç ve gereksinimlerine dayalı olarak depo operasyonlarında verimliliği ve üretkenliği en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı olmak için depo tasarımı, ekipman entegrasyonu, yazılım çözümleri ve proje yönetimi de dahil olmak üzere bir dizi hizmet sunmaktadır. 


Movu Robotics, her türlü depoya erişilebilir, modüler, ölçeklenebilir, esnek ve enerji verimli çözümler sunarak otomasyonu daha kolay hale getiriyor. 


Portföy; Çok derin hat depolama için Movu atlas palet shuttle sistemi, robotize 3D depolama ve yerine getirme sistemi Movu escala, yük taşıyıcıları gibi paletleri taşıma veya ortak toplama için Movu ifollow Otonom Mobil Robotlar (AMR) ve Movu eligo toplama kol robotu gibi yenilikçi alt sistemler etrafında inşa edilmiştir. Stefan Pieters ve Mike Holler, bu ortaklığın müşterilere daha fazla otomatize çözüm sunarak performanslarını, dirençlerini ve hizmet seviyelerini artırma konusunda yardımcı olacağını belirtmiştir.


Önemli Notlar:


Haber Linki: https://www.warehousinglogisticsinternational.com/movu-robotics-and-peaklogix-introduce-a-dynamic-collaboration-to-bring-easier-automation-to-more-warehouses/

Güncel Haberler

21.09.24

UPS, Soğuk Zincir Lojistiğinde Zirveye Oynuyor: Frigo-Trans ve BPL Satın Alması

20.09.24

Ortadoğu'da Jeopolitik Riskler ve ABD Limanlarındaki Sıkıntılar

19.09.24

Konteyner Denetim Raporlamasında İyileştirme Çağrısı

bottom of page